Toimitusehdot:

Tuotteet: Kaikki konelahdenmaa.fi sivuilla myytävät tuotteet ovat TARVIKEOSIA ellei tuoteselosteessa toisin mainita.

Wallas tuotteet ja varaosat ovat Wallaksen alkuperäisosia!


Toimituskulut: Määräytyvät asiakkaan valitseman toimitustavan mukaan ja on nähtävissä tilauksen yhteydessä.

Toimitusehdot:


 • Mikäli tuote on varastossamme, saamme tuotteen lähtemään asiakkaalle yhden-kolmen (1-3) arkipäivän sisällä. Tämän päälle tulee kuljetusliikkeen tarvitsema aika, joka on yleensä 2-3 arkipäivää.
 • Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. konelahdenmaa.fi toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
 • Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille konelahdenmaa.fi on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
 • Konelahdenmaa.fi toimittaa tuotteita  suomeen ja viroon. Kaikki konelahdenmaa.fi:n toimitukset tapahtuvat Matkahuollon, Postin tai R-Kioskin (Schenker) välityksellä, elleivät kuluttaja ja Konelahdenmaa.fi muuta erikseen sovi.
 • Erikseen sovittuna tuotteet mahdollista noutaa myös Kone Lahdenmaan varastolta.
 • konelahdenmaa.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy konelahdenmaa.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta.


Tuotteiden palauttaminen

 • Kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Varaosissa vertaa osaa aina vanhaan ennen asennusta, vain asentamattomalla osalla palautus/vaihto-oikeus.
 • Tuotteen palautuskulut maksaa asiakas
 • Tuotepalautuksissa ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla myynti@konelahdenmaa.fi Asiakkaan pitää olla yhteydessä KoneLahdenmaahan ennen tuotteen palauttamista.
 • Palautus maksetaan asiakkaalle viipymättä yhteydenoton ja tuotteen palautuksen saavuttua, viimeistään 14vrk sisällä.
 • Kone Lahdenmaa ei vastaa palautuskuluista kuin verkkokaupasta johtuneista virheistä esim. pakkausvirhe.

Hinnat

 • Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Konelahdenmaa.fi verkkokaupassa, hinta ilmoitetaan euroina (EUR) ja sisältää arvonlisäveron 24%
 • Hintaan lisätään toimituskulut
 • konelahdenmaa.fi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
 • Selvissä hintavirheissä konelahdenmaa.fi verkkokaupalla on oikeus olla toimittamatta tuotetta jos tuotteen hinta on huomattavasti alle markkinahinnan.

Maksuehdot

 • Maksu tapahtuu konelahdenmaa.fi verkkokaupassa näkyvillä olevilla maksutavoilla.
 • Varastolta noudettaessa maksun voi suorittaa myös käteisellä.
 • Lasku (vain yrityksille) tämä vain erikseen sovittuna.
 • Verkkomaksussa huomioitavaa, että maksun jälkeen asiakas palaa takaisin Konelahdenmaa.fi verkkosivulle, näin maksu kirjautuu oikein.

Maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


Takuu

 • Myönnämme kaikille tuotteillemme takuun, joka on varaosissa 3kk.
 • Takuuasioissa pitää ottaa viipymättä yhteyttä Kone Lahdenmaahan joko puhelimitse tai sähköpostilla.
UUTUUS TUOTTEET
160,00 €

Victron Blue Smart IP22 12V 15A Akkulaturi, ammattikäyttöön suunniteltu laturi joka sisältää bluetooth-yhteyden

165,00 €

Victron Blue Smart IP22 24V 8A Akkulaturi, ammattikäyttöön suunniteltu laturi joka sisältää bluetooth-yhteyden

202,00 €

Victron Blue Smart IP22 24V 12A Akkulaturi, ammattikäyttöön suunniteltu laturi joka sisältää bluetooth-yhteyden

242,00 €

Victron Blue Smart IP22 24V 16A Akkulaturi, ammattikäyttöön suunniteltu laturi joka sisältää bluetooth-yhteyden

247,00 € 260,00 €

Victron Blue Smart IP22 12V 30A akkulaturi, sopii erittäin hyvin aggregaattikäyttöön 300Ah-500Ah akkupankkien lataamiseen

279,00 €

Lenco työsylinteri 101-2, Vakiosylinteri 101. Iskupituus 57 mm, virtajohto 1,80 m (plug and play -liittimet), 7,9 mm tapille. 12 V.

2 390,00 €

Sunwind aurinkoenergiapaketti Cool 12V, paketti sisältää aurinkopaneelit, akut, asennustarvikkeet, säätimen ja jääkaapin

29,90 €

Lämpöeristeputki 60 x 750mm, putki sopii lämmittimiin joissa 60mm putkilähtö. Käytetään esim. Webasto AT2000-, Safire- ja Wallas valopetrooli lämmittimissä