Seuraa meitä

Kaasulämmitin Eco SC18

Demo Manufacturer | GTIN: 425205

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Kaasulämmitin Italkero Eco SC18 on seinäänasennettava lämmitin, joka ottaa hapen ulkoa ja palokaasut ohjataan turvallisesti poistoputken kautta ulos, joten se s

1 150,00 €
Toimitus 1-3 arkipäivää
Tuotekuvaus

Kaasulämmitin Eco SC18

Kaasulämmitin Italkero Eco SC18 on huippulaakas italialainen seinäänasennettava lämmitin, joka ottaa hapen ulkoa ja palokaasut ohjataan turvallisesti poistoputken kautta ulos, joten se sopii hyvin sekä pieniin huoneisiin että makuuhuoneisiin. Verrattuna muihin kaasulämmittimiin Ecoa on turvallista käyttää myös makuuhuoneissa, koska palotapahtuma on suljettu ja palokaasut ohjataan ulos.

• Laadukas
• Ei käytä happea huoneesta
Suljettu palaminen: pakokaasuja ei päästetä huoneeseen
• Termostaattiohjaus
• MADE IN ITALY

Eco kaasulämmittimet asennetaan seinän läpi. Lämmitin ottaa palamisilman ulkopuolelta ja palokaasut johdetaan ulos. Koska lämmitin ei käytä huoneilmaa palamiseen, on lämmitintä turvallista käyttää makuuhuoneissa ja pienissä tiloissa. Lämmittimessä on pietsosytytys, termostaatti sekä liekinvarmistin. Tämä kaasulämmitin on varustettu pietsosähköisellä sytytyksellä, termostaattisäädöllä ja sytytyssuojalla, joka sammuttaa kaasunsyötön automaattisesti, jos lämmitin sammuu. Lämmittimeen kuuluu täydellinen seinänläpiasennussarja.

Eco SC18 kaasulämmitinTekniset tiedot:

Kaasunkulutus:160 g/tunti
Mitat:46,2 x 22,5 x 58,5cm
Paino:16,5 kg
Teho:710 - 1790 W

Paketin koko:

Pituus:66 cm
Leveys:71 cm
Korkeus:27 cm
Paino:20 kg
Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 425205
Tuotenumero: 425205
Paino: 20 kg