Seuraa meitä

Mente Marine ACS A -automaattiohjausyksikkö

Alennus
Demo Manufacturer | GTIN: 9519040434

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Mente Marine ACS A -automaattiohjausyksikkö, säätää veneen kulkuasentoa sivusuunnassa

857,65 €   1 009,00 €
Toimitus 1-3 arkipäivää
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Mente Marine ACS A -automaattiohjausyksikkö

ACS A -automaattitrimmijärjestelmä säätää veneen kulkuasentoa sivu- ja pitkittäissuunnassa. Järjestelmä soveltuu erinomaisesti veneisiin, joissa on kaksi ohjauspistettä, tai asennuspaikka ei sovellu ohjeiden mukaiseen asennukseen (esim. kääntyvä ohjauspulpetti). Automaattinen keulakulman korjaus nopeuttaa liukuun nousua ja parantaa polttoainetaloutta sekä sivusuuntainen korjaus lisää mukavuutta.

Nopeuden muuttuessa, kurssin vaihtuessa tai matkustajien liikkuessa ACS-trimmiautomatiikka korjaa veneen kulkuasennon säätämällä trimmitasojen asentoa. Järjestelmä on helppo asentaa sekä hydraulisille että sähkömekaanisille trimmeille. Kaikki laitteen ohjaukseen liittyvät toiminnat on sisällytetty ACS R- ja ACS RP -ohjauspaneeliin eikä mitään erillisiä laitteita tarvitse asentaa. Riittää, että nykyiset katkaisimet vaihdetaan tähän uuteen ohjainpaneeliin.

Kaikissa paneeleissa on trimmilevyjen asennon osoitin, mahdollisuus manuaaliseen kulkuasennon säätöön ja levyjen automaattinen palautus, kun nopeus laskee liukukynnyksen alapuolelle. Toimii erinomaisesti kaikkien yleisimpien trimmijärjestelmien kanssa.

Erittäin helppo asentaa, asennukseen tarvittavat johdot eivät sisälly hintaan.

Pakkauksen mukana tulee sapluuna asennusreikää varten.

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 9519040434
Tuotenumero: 9519040434
Paino: 600 g