Mökkilämmitin Wallas 26CC seinänläpiasennus (Valkoinen)

Mökkilämmitin Wallas 26CC seinänläpiasennus (Valkoinen)

2 390,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 2 390,00 €
sis. 24 % ALV
Wallas-mökkilämmitin on täysin automaattinen lämmitin, jonka voi kytkeä joko valmiiseen hormiin tai suoraan ulkoseinän läpi. Lämmitin on helppo käynnistää pääl
Toimitus 2-4 arkipäivää

Mökkilämmitin Wallas 26CC seinänläpiasennus (Valkoinen)

Mökkilämmitin Wallas 26CC seinänläpiasennus (Valkoinen), Wallas-mökkilämmitin on täysin automaattinen lämmitin, jonka voi kytkeä joko valmiiseen hormiin tai suoraan ulkoseinän läpi.

Lämmitin on helppo käynnistää päälle/pois-katkaisimesta, ajastimella tai kaukokäynnistyksellä (lisävaruste).

Wallas 26CC seinänläpiasennus (Valkoinen) sisältää:

  • Wallas 26CC lämmitin valkoisella etukannella
  • Asennussarja
  • 30l polttoainetankin
  • Savukaasun poistokotelon peitelevyillä seinänläpiasennukseen

Wallas-mökkilämmittimen avulla lämmität mökkisi niin, että sinun on helppo saapua valmiiksi lämmitettyyn ja kuivaan mökkiin.

Wallas-lämmittimen edut:

• Savuton, hajuton, turvallinen
• Kauko-ohjattava (lisävaruste)
• Voidaan asentaa paikkaan jossa ei ole valtakunnanverkkoa (12V järjestelmä)
• Pieni virrankulutus: Voit pitää mökkisi lämpimänä pienelläkin akustolla.
• Voidaan asentaa valmiiseen hormiin tai seinän läpi
• Termostaattiohjattu

Aina kuiva ja lämmin mökki! Ulkolämpötilalla ei ole merkitystä. Wallas-mökkilämmittimen ansiosta saavut aina kuivaan ja valmiiksi lämmitettyyn mökkiin. Parempaa tervetulotoivotusta on vaikea kuvitella. Nauti vapaapäivistä mökillä helpolla ja varmalla tavalla. Wallas-mökkilämmitin on täysin automaattinen lämmitin, jonka voi kytkeä joko valmiiseen hormiin tai suoraan ulkoseinän läpi. Lämmitin on helppo käynnistää päälle/pois-katkaisimesta, ajastimella tai kaukokäynnistyksellä. Haluttu lämpötila on helppo pitää yllä portaattomalla tehonsäätimellä tai huonetermostaatilla. Lämmitin palaa puhtaalla sinisellä liekillä ja sen suljetun palotilan ansiosta se on täysin savuton ja hajuton. Sen ulkokansi ei kuumene ja lapset voivat turvallisesti koskettaa lämmittimen pintaa. Wallaksesta tuleva kuiva ja lämmin ilma pitää ikkunat kirkkaina ja vuodevaatteet kuivina. Wallas-mökkilämmitin on erittäin edullinen lämmitysvaihtoehto. Se on helppo asentaa, yksinkertainen käyttää ja turvallinen perheenjäsenille, aina nuorimmasta vanhimpaan.

Wallas-mökkilämmitin toimii dieselillä tai valopetrolilla.

Wallaksen ohjauspaneeli

Wallaksessa on käytännöllinen ja näyttävä ohjauspaneeli. Taulusta voi säätää sisälämmön automaattisesti termostaatilla. Lapsiperheiden kannalta on hyödyllistä, että siinä on turvajärjestelmä, joka estää lämmittimen käynnistymisen vahingossa. Järjestelmä pysäyttää lämmittimen myös aamulla, jos lämpötila nousee liian korkeaksi. Lämmittimen säätö on erittäin helppoa myös pimeinä iltoina, koska ohjauspaneelissa on taustavalo ja erivärisiä merkkivaloja. Ohjauspaneelin johdon pituus on 3 metriä, saatavana on myös 6-metrinen johto.

Käytä lämmittimissä aina laadukasta polttoainetta, jotta lämmitin toimii oikein. Huonolaatuiset polttoaineet lyhentää lämmittimen huoltoväliä reilusti.

Tekniset tiedot:

Käyttöjännite:12 V tai akkupankki ja 230 V laturi.
Mitat:730 x 360 x 270 mm
Paino:18,5 kg
Polttoaine:Valopetroli/Polttoöljy/Diesel
Polttoaineenkulutus:0,09-0,26 l/t
Polttoaineenkulutus:2,2-6,2 l/24H
Suositeltava lämmitysalue:n. 25-60 m²
Teho:900-2600 W
Virrankulutus:0,2-0,4 A = 4,8-9,6 Ah/vrk

Paketin koko:
Paino:35 kg


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 545119RH
Tuotenumero: 545119RH