Seuraa meitä

Raymarine CHIRP RV-100 RealVision 3D peräpeilianturi

Demo Manufacturer | GTIN: A80464

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Raymarine CHIRP RV-100 RealVision 3D peräpeilianturi. peräpeiliin asennettavan anturin avulla voit helposti tunnistaa rakenteita ja paikantaa kaloja.

613,80 €
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Raymarine CHIRP RV-100 RealVision 3D peräpeilianturi

Raymarinen RV-100 all-in-one peräpeiliin asennettavan anturin avulla voit helposti tunnistaa rakenteita ja paikantaa kaloja RealVision™ 3D -kaikuluotaimen tarjoamalla todenmukaisella selkeydellä. RV-100 on nelikanavainen laajaspektrinen CHIRP-anturi, jossa on sisäänrakennettuna DownVision™, SideVision™, korkeataajuinen CHIRP-kalanetsintä ja RealVision 3D™ -kaikuluotain. Anturissa on sisäänrakennettu Attitude Heading Reference (AHRS) -järjestelmä, joka vakauttaa 3D-kaikuluotainkuvaa kompensoimalla aluksen liikkeen automaattisesti. Pääset nauttimaan vedenalaisen ympäristön tarkasta ja toden tuntuisesta mallista, joka suodattaa pois aaltojen, maininkien ja aluksen ohjaamisen aiheuttamat vääristymät. RV-100:ssa on myös kiinteä, nopeavasteinen lämpötila-anturi, joka mittaa veden lämmön nopeasti ja tarkasti.

RV-100 on suunniteltu helposti peräpeiliin asennettavaksi ulkolaitamoottoriveneisiin. Siinä on kestävä, merikäyttöön tarkoitetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu asennuskiinnike, jonka iskunsuojausmekanismi suojaa osuttaessa kelluviin roskiin, kiviin tai muihin esineisiin.


Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: A80464
Tuotenumero: A80464
Paino: 2.7 kg