Raymarine i50 Tridata & i60 Tuulijärjestelmä

Raymarine i50 Tridata & i60 Tuulijärjestelmä

2 095,60 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 2 095,60 €
sis. 24 % ALV
Raymarine i50 Tridata & i60 Tuulijärjestelmä. Kaikki i50- ja i60 mittarit on suunniteltu integroitaviksi Raymarinen autopilottien ja navigointilaitteiden kanssa
Toimitus 1-3 arkipäivää

Raymarine i50 Tridata & i60 Tuulijärjestelmä

Kaikki i50- ja i60 mittarit on suunniteltu täysin integroitaviksi Raymarinen autopilottien ja muiden navigointilaitteiden kanssa, myös i60. Kukin i50-mittari voidaan konfiguroida isäntänäytöksi, joka isännöi sen omaa anturia tai toistinnäytöksi, joka näyttää tietoja verkon toisesta lähteestä. i50-mittarit ovat valmiita SeaTalkNG-verkkoon ja ne voidaan helposti mukauttaa yhdistettäviksi NMEA2000-verkkoon tai vanhempiin SeaTalk-verkkoihin.

Raymarine i50 Tridata

Sekä nopeus- että syvyystiedot yhdistävä i50 Tridata-mittarinäyttö on monitoiminen ratkaisu syvyys-, nopeus-, loki- ja vedenlämpötilatietojen näyttämiseen. I50 Tridata-näyttö yhdistää Depth -ja Speed-sisarustensa ominaisuudet yhdeksi tehokkaaksi, tilaa säästäväksi mittariksi. Tridatan 3-rivinen näyttö on helppo lukea etäältä, ja ylisuuret lukemat mahdollistavat kriittiset syvyys- ja nopeusarvot. Korkean kontrastin LCD-näyttö, suuret numerot ja punainen taustavalo takaavat erinomaisen näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. i50-mittarit tukevat myös paikallista ja ryhmähimmennystä. Tämän ansiosta useiden Raymarine-tuotteiden kirkkautta on helppo säätää samanaikaisesti. Yksinkertaiset painikkeet tarjoavat helpon pääsyn kaikkiin tietonäyttöihin. i50-sarjan mittarit ovat täydellinen yhdistelmä tehokasta suorituskykyä, helppokäyttöisyyttä ja kestävää luotettavuutta.

Raymarine i60 Wind

i60 Wind -mittarinäyttö laskee sekä todellisen että näennäisen tuulen nopeuden ja kulman. Tuulikulma esitetään helposti ymmärrettävässä analogisessa neulamittarissa, kun taas tuulennopeus ilmoitetaan lukemana suuren kontrastin LCD-näytöllä. i60 Wind -mittari tarjoaa tärkeitä tietoja purjeveneille ja on myös kotonaan hyvin varustetuissa risteily- ja kalastuskäyttöön tarkoitetuissa moottoriveneissä. 

i60 Wind -mittari on suunniteltu helppoa katselua varten päivällä tai yöllä. Korkean kontrastin LCD-näyttö ja punainen taustavalo takaavat erinomaisen näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. i60-mittarit tukevat myös paikallista ja ryhmähimmennystä. Tämän ansiosta useiden Raymarine-tuotteiden kirkkautta on helppo säätää samanaikaisesti. Yksinkertaiset painikkeet tarjoavat helpon pääsyn kaikkiin tietonäyttöihin. i60-sarjan mittarit ovat täydellinen yhdistelmä tehokasta suorituskykyä, helppokäyttöisyyttä ja kestävää luotettavuutta.

Sarja sisältää:

  • i50 Tridata mittari
  • i60 Tuulimittari
  • P120 Lokianturi
  • P319 Kaikuanturi
  • Tuulianturi
  • Kaapelit


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: T70470
Tuotenumero: T70470