Seuraa meitä

Wallas 30GB diesellämmitin

Alennus
WALLAS | GTIN: W-30GB

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Wallas 30GB diesellämmitin, laadukas, hiljainen ja taloudellinen diesellämmitin, moneen eri käyttötarkoitukseen.

1 885,60 €   2 357,00 €
Toimitus 1-3 arkipäivää
Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Wallas 30GB diesellämmitin

Uusi tehokkaampi Wallas 30GB!

3,0 kW diesellämmitin ympäristötietoiselle veneilijälle!

Uusi Wallas 30GB tarjoaa lisätehoa ja puhdasta diesel-lämmitystä veneilijälle!
Uudella GB-poltin järjestelmällä lämmitin kykenee polttomaan nykyisiä dieseleitä puhtaasti entistä matalimmilla NOx ja CO2 arvoilla. Samalla siinä on valmius tulevaisuuden tiukempien ympäristönormien mukaisiin uudistuviin moottoridieseleihin. Täten Wallaksen hankkiessa voit olla varma jatkossa sen toimivuudesta tulevaisuuden moottori-dieseleillä.


Ympäristöystävällisyyden osalta uusiin lämmittimiin on tullut entistä enemmän kierrätetyistä metalleista valmistettuja osia ja laitteen yksittäiset osat ovat vaihdettavissa uusiin, jolloin ympäristöä säästämme minimoimalla ylimääräisten kokonaisuuksien turhat vaihtamiset.


Uusilla puhaltimilla ja ilmanohjauksella myös puhallustehoon on saatu lisää tehokkuutta, jolloin myös lämmittimen hyötysuhde on parantunut. Lisäpuhallusteholla saadaan lisää tehoa ja lyhyempi kuivausaika veneeseen, jolloin säästyy polttoainetta ja sähköä.??Uudistusten myötä laite on edelleenkin lähes äänetön, joka on tärkeää sekä hyvien yöunien, että myös venenaapureiden viihtyvyyden kannalta.


22D/DT ja 30D/DT mallien kanssa yhtenäisen mallisen ulkokuoren ansioista 22GB and 30GB lämmitin on helppo asentaa myös vanhan lämmittimen paikalle. jolloin uuteen vaihtaminen on helppoa. Samalla siinä ovat säilyneet hyvät vanhat ominaisuudet raittiin ilman kierrätykseen veneessä ja asennuksiin liittyen.


Tekniset tiedot:

Polttoaine:
Diesel
Teho:
1200-3200 W
Käyttöjännite:
12 V
Polttoaineen kulutus:
0,1-0,33 l/h
Virrankulutus:
1,0-2,0 A
Lämmitys min:
61 m³/h
Lämmitys max:
103 m³/h


Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: W-30GB
Tuotenumero: W-30GB
Paino: 10 kg